Unikátny koncept zľavových kupónov


Po diskusiách, na konferenciách a s mnohými hotelmi sme vytvorili unikátny koncept zľavových kupónov v rámci hotela. Predstavte si zľavový portál v rámci hotela, kde sa ponúkajú služby hotela alebo jeho partnerov v okolí.

Ako to vlastne funguje? 

Hotel jednoducho pridá nové digitálne kupóny do aplikácie a behom chvíle sú dostupné pre všetkých aktuálnych a prichádzajúcich hostí.

Nižšie uvedieme príklad správneho fungovania. 
  • Kupón na kávu zdarma v bare pre všetkých nových hosti - pritiahne hosti do baru, pričom to často neostáva pri jednej kávičke, ale aj extra vode, či koláčiku a opätovnej návšteve baru. 
  • Kupón na 25% zľavu na masáže od 15-17 hodiny – pomôže predať služby maséra v mŕtvych časoch, kedy by za iných okolností masér nemal zákazníkov.
  • Kupón na 30% zľavu požičovne bicyklov neďaleko hotela – takto jednoducho viete od prezentovať a predať služby Vašich partnerov. 

Samozrejmosťou je intuitívne vytváranie a manažovanie kupónov cez admin, pričom sú k dispozícii aj užitočné štatistiky. Každý hotel ponúka iné služby, resp. má iných partnerov vo svojom okolí a aj preto veríme, že tento koncept zvýši atraktivitu a túžbu objavovať u hostí hotela a zvýšením používania aplikácie I am MAX sa zvýšia aj predaje služieb.

Popular posts from this blog

I am MAX in Ponteo Activity Park

Use I am MAX also via web

I am MAX is getting bigger